ACTUALITAT

Fes-te soci o sòcia de l'Handbol Poblenou!

March 27, 2022

El Club estrena nova pàgina web i posa en marxa una campanya de socis i sòcies

L'Handbol Poblenou està d'estrena! Avui estrena nou web handbolpoblenou.cat i coincidint amb el llançament del web, posa en marxa una campanya de socis i sòcies.

Vincle amb l'handbol i vincle amb el barri

Fer-se soci o sòcia del Club us vincularà de forma estreta amb el projecte i podreu col·laborar per fer possible la viabilitat econòmica del Club, la seva independència i l’autonomia.

A més, el socis i les sòcies podran participar, d’una forma especial i preferent, en totes les activitats anuals que es programen, als sortejos que es facin i gaudir de descomptes a la botiga de Club.

L’Handbol Poblenou s’identifica amb la cultura i els idearis dels moviments del barri. Entenem l’esport com una activitat per a l’adquisició de valors, la superació de reptes, aprendre a guanyar i a perdre, potenciar el treball en equip, el joc cooperatiu i l’esportivitat en un entorn saludable i de cures. I fer-ho amb una alta vinculació i participació en tot allò que passa al barri.

Si et sents proper o propera al projecte, et convidem a fer-te soci o sòcia del Club Handbol Poblenou.

Modalitats de soci i sòcia

Tots els jugadors i jugadores del nostres Club passaran a ser socis i sòcies a quota zero. Ells i elles, amb el seu esforç i dedicació, fan possible que el Club creixi any rere any des de la humilitat i il·lusió de ser un club de barri.

La quota general de soci i sòcia són 50 euros l'any. Fer-se'n és molt senzill. Entra al web handbolpoblenou.cat i omple el formulari amb el teu nom, un correu electrònic i un número de compte. Un cop ho hagis fet, en els pròxims dies rebràs un correu de confirmació amb la teva alta i les instruccions per recollir el carnet.

Tant si ets un particular com una entitat també tens l'opció de fer-te soci mecenes. Al mateix formular del web trobaràs aquesta opció i només hauràs d'indicar quina quantitat vols aportar.

Les quotes de socis es renovaran anualment. En qualsevol moment et pots donar de baixa enviant un correu electrònic a coordinació@handbolpoblenou.cat

Nou web, coneix el Club!

Finalment l'Handbol Poblenou té un nou web on hi podràs trobar tota la informació necessària per seguir l'actualitat esportiva i social del Club. Podràs conèixer tots els equips, veure'n el calendari esportiu i qui són els nostres jugadors i jugadores. També hi trobaràs un espai de botiga per poder adquirir els nostres productes oficials i de marxandatge. I a més, podràs seguir l'actualitat del Club al nou blog.

A què esperes? Entra ja a handbolpoblenou.cat!