ACTUALITAT

La situació del club al programa de ràdio 'Què t'hi jugues?'

February 24, 2022

El Joan Cornella, com a portaveu del club, va parlar de la situació de l'Handbol Poblenou al programa de ràdio 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya.

Una de les principals preocupacions del club, és la dificultat de trobar pistes per entrenar i jugar. Esportivament, el club està en continu creixement, actualment amb més de 130 jugadors i jugadores. "Hi ha una saturació molt alta de pistes a Barcelona i el problema és que cada cop tenim més equips de diferents edats".

El cost del lloguer de les pistes, tot i ser equipaments públics, suposa una part important del pressupost. "Ens costa trobar ajudes de les institucions i tenir pistes disponibles". "El tema dels patrocinadors és vital. El nostre pressupost total és de 75.000 € i només un 1% prové d'ajudes públiques".

El programa va contactar amb el club, arran d'un fil a Twitter del Coordinador Esportiu Èric Bosser, exposant la problemàtica que arrossega el club, any rere any. L'Handbol Poblenou és una entitat que fomenta els valors de l'esport i de l'handbol a infants i joves del barri. "Estem treballant a 3 escoles del barri i és l'únic Club de Barcelona que treballa amb escoles públiques".

Des del club, s'actua per assolir la igualtat tant a l'àmbit esportiu com a l'equip de gestió. "Els darrers dos anys, a més a més, s'ha aconseguit formar el primer equip femení del Club, integrat per 15 noies que competeixen al màxim nivell català de la seva categoria. Tot i que, al club, hi ha 30 noies entrenant i jugant en la totalitat de l'equip". L'any vinent està previst poder formar un segon equip femení i continuar creixent a la resta de categories.

Podeu escoltar l'entrevista completa en aquest enllaç.